Partenerul tau pentru transport de marfuri oriunde in Europa
Acasa» Subcontractori

Subcontractori

Compania Dumagas acorda o deosebita importanta disciplinei contractuale si instruirii subcontractantilor.

O parte a flotei "Dumagas" a fost externalizata catre fosti angajati sau colaboratori, care la achizitia camionului, au semnat un contract de subcontractare cu casa noastra de expeditii, camioanele ramanand practic parte a flotei active "Dumagas". Alaturi de acestea, am selectat transportatori cu care avem relatii de subcontractare permanenta, autovehiculele acestora alaturandu-se celor 450 de camioane care compun flota proprie a "Dumagas".
In felul acesta, peste 700 de camioane sunt disponibile in permananta sub comanda "Dumagas" pentru a raspunde nevoilor clientilor de pe tot teritoriul Romaniei.

Pentru a raspunde exigentelor de calitate ale Dumagas, subcontractantii sunt periodic evaluati si instruiti. Compania are proceduri de lucru bine definite, iar pentru fiecare activitate a grupului "Dumagas", departamentul nostru de "Audit" a elaborat cate un manual de lucru, care este inmanat atat conducatorilor auto, cat si subcontractantilor. In felul acesta, subcontractantii nostri sunt obligati sa  respecte aceleasi reguli de disciplina ca si angajatii "Dumagas".

Subcontractantii sunt evaluati  periodic de catre departamentul "Audit", iar tarifele si coordonatele colaborarii sunt ajustate in functie de punctajele primite cu ocazia evaluarilor.
Camioanele subcontractantilor sunt urmarite si dirijate de managerii de transport ai "Dumagas" cu ajutorul sistemelor GPRS si telefon, ca si camioanele proprii. In felul acesta, putem asigura clientul ca serviciile oferite atat prin camioanele proprii, cat si prin cele subcontractate se ridica la cel mai inalt nivel de calitate.

Companie
Scurt Istoric
Filozofia
Organizatia
Sisteme Informationale
Acreditari si diplome
Profinstruct
Presa
Servicii
Solutii transport
Logistica/depozitare
Depozitare si distributie temperatura controlata
Externalizare transport si logistica
Atelier service autorizat pentru camioane
Sectoare activitate
FMCG
Perisabile
Automotive
Electrocasnice
Hartie
Mobilier
Anvelope
Constructii
Serviciu Clienti
Comenzi transport on-line
Comenzi logistica /distributie on line
Cerere oferta
Serviciul documente transport
Persoana de contact Dumagas
Info fleet
Sugestii si reclamatii
Certificari Siguranta si Mediu
Certificari de calitate
Politica de mediu
Servicii
Atelier service autorizat pentru camioane